SOORTEN BEVEILIGINGSDIENSTEN

Wij bieden voor elk bedrijf, evenement of situatie beveiliging op maat waarbij wij , mede om de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog mogelijk te houden altijd goed kijken welke beveiligers het beste op een bepaald project aansluiten.

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan beveiligingsdiensten.

EVENEMENTENBEVEILIGING


JC Security heeft de beschikking over een uitgebreid team aan evenementenbeveiligers om de veiligheid te waarborgen op festivals, congressen, voetbalwedstrijden of concerten. Elk soort evenement is weer anders qua soort publiek of het aantal bezoekers. Onze gediplomeerde beveiligers zorgen niet alleen voor de veiligheid maar houden ten alle tijden ook de hospitality hoog zodat bezoekers zich niet alleen veilig maar ook welkom voelen.

OBJECTBEVEILIGING


Heeft u objectbeveiliging nodig? Dan zet JC Security op vooraf overeengekomen tijden beveiligers in die permanent aanwezig zullen zijn. Deze beveiligers, ook wel security hosts genoemd zorgen voor de algehele veiligheid en beveiliging van uw object en haar omgeving middels het uitvoeren van brand- en sluitronden, controleronden, visitaties, cameratoezicht en toegangscontrole, maar voelen zich ook medeverantwoordelijk voor de gehele facilitaire procesgang en eerste presentatie van uw onderneming.

BOUWBEVEILIGING


Verminder en/of voorkom schades op uw bouwlocaties met een accuraat veiligheidsplan. JC Security levert een compleet programma aan veiligheidsmiddelen en beveiliging op bouwplaatsen. Gedurende de bouw kunnen wij niet alleen portiers leveren, maar ook hondengeleiders en beveiligers gedurende 24 uur per dag om uw eigendom optimaal te beveiligen. Tevens controleren onze beveiligers op gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

HORECABEVEILIGING


Horeca beveiliging kan, mits goed uitgevoerd, van toegevoegde waarde zijn voor uw clientèle. Een veilige omgeving trekt bezoekers. Als gastheer- of gastvrouw wilt u dat uw gasten zich kunnen ontspannen en ongedwongen kunnen genieten van het moment. De horeca beveiligers van JC Security zijn vriendelijke mensen die ervoor zorgen dat het gezellig blijft. Onze beveiligers werken zoveel mogelijk onopvallend, maar houden alles precies in de gaten. Ze hebben mensenkennis en zijn communicatief sterk, netjes en vriendelijk.

ZORGBEVEILIGING


Met professionele zorgbeveiligers bieden wij de zorginstellingen een totaaloplossing, om de veiligheid van personeel, patiënten en bezoekers te kunnen garanderen. Door veel verschillende mensen die zich in verschillende situaties bevinden, is de kans groot dat begeleiders, personeel of bezoekers te maken krijgen met heftige emoties die met situaties of karakters gepaard gaan, zoals bijvoorbeeld onmacht, agressie of onbegrip. De zorgbeveiligers van JC Security staan 24/7 klaar om de veiligheid binnen uw zorginstelling te waarborgen. Wij leveren zorgbeveiligers binnen de verslavingszorg, Geestelijke Gezondheidszorg (GGZ) maar ook bij gerenommeerde ziekenhuizen.

MEDIABEVEILIGING


JC Security zorgt voor professionele beveiligers tijdens opnames en evenementen maar kan daarnaast ook gastvrouwen en -heren, brandwachten, verkeersregelaars en EHBO’ers inzetten indien nodig. Allen beschikken over de juiste en meest recente opleidingen die nodig zijn om deze taken optimaal uit te voeren. JC Security werkt met een uiterst professioneel team van mensen die te allen tijde weet hoe er gehandeld dient te worden.

HONDENBEVEILIGING


Beveiliging met honden is een speciale tak binnen JC Security. Hondenbeveiliging is breed inzetbaar, zo worden honden ingezet bij objectbewaking en surveillance maar kom je ook honden en hun begeleiders tegen bij evenementen. Bij deze vorm van beveiliging wordt gebruik gemaakt van de zintuigen van de hond als hulpmiddel bij het beveiligen. Naast het feit dat de hond als hulpmiddel van de beveiliger ingezet wordt, gaat er een preventieve uitstraling uit van de aanwezigheid van de hond.

UITVAARTBEVEILIGING


Het komt in onze huidige samenleving steeds vaker voor dat inbrekers gebruik maken van kwetsbare momenten in iemands leven waarbij zij ook steeds minder respect hebben voor de medemens. Want met enige regelmaat vindt er een inbraak plaats ergens tussen het moment van overlijden en de uitvaart. Inbrekers weten dan vrijwel zeker dat er op dat moment niemand thuis is. Wilt u tijdens de uitvaart de eigendommen van u en uw dierbaren laten beveiligen? JC Security biedt de oplossing: uitvaartbeveiliging.

SECURITY HOSTS


Het is belangrijk dat uw gasten en klanten zich welkom voelen in uw bedrijf. JC Security heeft Security Hosts en (nacht)portiers die gastvrij en behulpzaam zijn naar uw klanten en bezoekers en combineren gastvrijheid met veiligheid op de werkvloer, zodat uw medewerkers en klanten zich beschermd en welkom voelen. Zij zijn daarom een uitstekend visitekaartje van uw bedrijf.

Contactformulier
close slider

    heer/mevrouwheermevrouw    Neem contact met mij op a.u.b.

    Ik wil graag een afspraak maken voor:


    Call Now ButtonMEER INFO? BEL NU