SOORTEN SAFETYDIENSTEN

Wij bieden voor elk bedrijf, evenement of situatie safetydiensten op maat waarbij wij , mede om de kwaliteit van onze dienstverlening zo hoog mogelijk te houden altijd goed kijken welke beveiligers het beste op een bepaald project aansluiten.

Bekijk hieronder ons uitgebreide aanbod aan safetydiensten.

BRANDWACHTEN


De rijks-gediplomeerde brandwachten van JC Security zijn, zoals het woord al aangeeft,  opgeleid door de brandweer. Bij een storing of het uitvallen van een brandmeldcentrale of sprinklerinstallatie wilt u er van op aan kunnen dat de functie van de brandmeldinstallatie zal worden overgenomen door gekwalificeerde en kundige mensen. De brandwacht zal dan met grote regelmaat rondes lopen en fysiek controleren of er geen brand of brandgevaar is . Vaak bij een uitval of storing van een installatie eist de verzekering ook dat er brandwachten worden ingezet.

Ook tijdens evenementen en tv opnames worden steeds vaker brandwachten ingezet, hun houden extra toezicht op de vluchtroutes en kunnen snel ingrijpen bij een brand of ontruiming. Tevens kunnen ze ook eerste hulp verlenen bij een ongeval.

SERVICEMEDEWERKER


Organisaties en bedrijven leggen steeds meer taken neer bij de beveiligingsorganisatie, een deel van deze taken zijn service gericht en hoeven niet perse door een gediplomeerd beveiliger te worden uitgevoerd. Onderstaande taken zijn daar een voorbeeld van.

– QR codes scannen van bijvoorbeeld toegangskaarten en Corona-Check.

– Omdoen van polsbandjes.

– Toezicht houden op bepaalde doorgangen.

– Bezoekers voorzien van informatie en doorverwijzen.

– Uitdelen programmaboekjes .

– Beheren van de garderobe.

CORONA MANAGER


Na de komst van Corona zien we dat er steeds meer vraag is naar een Corona manager, hij/zij zal tijdens een bijeenkomst of evenement er op toezien dat de door de overheid opgelegde regels worden opgevolgd zoals het dragen van een mondkapje en de 1,5 meter afstand. Ook kan hij/zij bij aanvang van de bijeenkomst of evenement de QR codes te scannen van de Corona-Check.

Contactformulier
close slider

    heer/mevrouwheermevrouw    Neem contact met mij op a.u.b.

    Ik wil graag een afspraak maken voor:


    Call Now ButtonMEER INFO? BEL NU